Μήνυμα

Αγαπητοί φίλοι,

Στον  Όμιλο Ε.Γ. ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ Α.Ε. συνεχίζοντας να τολμούμε, να πρωτοπορούμε σεβόμενοι πάντα την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και με πίστη σε ένα όραμα

=> Να δίνουμε σε όλους τους νέους τη δυνατότητα να επικοινωνούν διεθνώς με τις ξένες γλώσσες και να δρουν ως ισότιμοι πολίτες του Κόσμου.
=> Να εκπαιδεύουμε τη νέα γενιά στις τεχνολογίες του αύριο.
=> Να αναπτυσσόμαστε με σωστά βήματα ξεπερνώντας τα σύνορα του Ελλαδικού χώρου και να εξάγουμε τεχνογνωσία.
=> Να πρωτοπορούμε στον χώρο της ιδιωτικής μεταλυκειακής εκπαίδευσης.
=> Να συνδυάζουμε την επιχειρηματικότητα με την συνεχή πολιτιστική προσφορά.

Αυτό το όραμα μας οδήγησε στην πολυετή δράση μας ευρύτερα στον κλάδο της ιδιωτικής εκπάιδευσης και κατάρτισης πάντα με την καταλυτική συμβολή του πολύτιμου έμψυχου υλικού του Ομίλου, τα διοικητικά και εκπαιδευτικά στελέχη που με τον επαγγελματισμό και την αφοσίωση στο αντικείμενό τους κρατούν την παροχή των υπηρεσιών μας σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Το δίκτυο Ξένων Γλωσσων ΙΣΟΝ και εκμάθησης πληροφορικής e-studies είναι τομείς από τους οποίους ο Όμιλος ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗ ξεκίνησε  και συνεχίζει να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εξαιρετικά επιτυχημένα. Με πίστη στην αποστολή όλων μας  σε συνδιασμό με την εμπειρία και το επιχειρηματικό μας κύρος έχουμε δημιουργήσει το πιο πυκνό, καινοτόμο , «ζωντανό» δίκτυο με  Κέντρα Ξένων Γλωσσών και πληροφορικής στη Βόρεια Ελλάδα. Ήδη από το 2005 άρχισε και η επέκταση του δικτύου στη Νότια Ελλάδα με ανάπτυξη του δικτύου σε Αθήνα και Πάτρα.

Η γειτνίαση της έδρας μας , της Θεσσαλονίκης, με τα Βαλκάνια μας ώθησε ήδη από το 1991 στην εξαγωγή τεχνογνωσίας σε 3 Βαλκανικές χώρες φτάνοντας σήμερα να έχουμε χτίσει  3 Δίκτυα Ξένων Γλωσσών σε  Αλβανία , Βουλγαρία, FYROM με πάνω από 45 κέντρα , έχοντας και την αποκλειστική εκπροσώπηση των εξετάσεων του Cambridge σε 2 χώρες του εξωτερικού.

Επίσης από το 1989 δραστηριοποιούμαστε και στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Sheffield, Μεγ. Βρετανίας. Με το CITY College στη Θεσσαλονίκη, ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα υψηλών προδιαγραφών προσφέρουμε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα στο χώρο των Business Studies, Computer Science και Psychology. Το CITY College αποτελεί πραγματικά ένα Διεθνές Ίδρυμα με φοιτητές που προέρχονται από τουλάχιστον 15 διαφορετικές χώρες του εξωτερικού.

Θεωρώντας χρέος μας να δίνουμε στους σπουδαστές μας την μεγαλύτερη δυνατή πρόσβαση στη μάθηση φτίαξαμε την Thessaloniki International Library, τη μεγαλύτερη ξενόγλωσση βιβλιοθήκη στη Βόρειο Ελλάδα με 30.000 τίτλους, μια πολιτιστική – πολιτισμική προσφορά του Ομίλου μας.

Πιστεύοντας αντίστοιχα στην σημασία της έρευνας ιδρύσαμε το Ερευνητικό Κέντρο SEERC (South Eastern European Research Centre). Σκοπός η χορήγηση υποτροφιών σε διδακτορικούς φοιτητές και η προώθηση της έρευνας στον τομέα των κοινωνικοοικονομικών επιστημών στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Πράγματι στον Όμιλο Ε.Γ. ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ Α.Ε. συνδυάζουμε κάτι σπάνιο για τα Ελληνικά δεδομένα, την παράδοση με τον συνεχή εκσυγχρονισμό. Αυτός ο συνδιασμός χαρακτηρίζει και την επιχειρηματική μας κουλτούρα – μια κουλτούρα μελετημένων και συστηματικών βημάτων, σκληρής και ποιοτικής δουλειάς με πολύ μεράκι, ουσία και ανθρώπινο πρόσωπο. Αυτά τα στοιχεία ελπίζουμε να τα γευτείτε και στο site μας και εύχομαι πράγματι η λειτουργία του faceboard- μιας αποκλειστικής λειτουργικότητας στη διάθεση  όλων των παιδιών και ενηλίκων σπουδαστών μας  να καθιερώσει ένα νέο τρόπο καθημερινής επικοινωνίας , ανταλλαγής εμπειριών και απόψεων και να φέρει κοντά τους σπουδαστές μας από όλο το δίκτυο από όλες τις χώρες δράσης μας.

Με εκτίμηση,
Γεώργιος Στρατηγάκης (Ed. M. Harvard)
Γενικός Διευθυντής